Betaling

Hoe betaal ik voor mijn bestelling?

Wij sturen een bevestiging van uw bestelling per e-mail met een factuur zodra u een bestelling plaatst.

U heeft dan de mogelijkheid om te betalen via een van de onderstaande methoden, volg de betalingsinstructies zorgvuldig zodat uw betaling zo snel mogelijk wordt verwerkt.

Welke betaalmethoden worden geaccepteerd?

Onze online winkel is een van de weinige die de belangrijkste creditcards accepteert.

Als alternatief accepteren we ook betalingen via bankoverschrijving, overschrijving of Bitcoin. Wanneer u met deze betaalmethoden betaalt, krijgt u 10% korting op de duurste producten.

Hoe wordt mijn betaling verwerkt?

Zodra uw betaling is gedaan, kunnen we u af en toe vragen om uw bestelling te verifiëren. Als de verificatie van uw bestelling niet lukt of als we u niet kunnen bereiken, wordt uw creditcardbetaling geweigerd en zal onze factureringsafdeling u vragen om te betalen met een van de alternatieve betalingsmethoden die we hierboven hebben vermeld.

Uw kaart wordt pas gedebiteerd na validatie van uw betaling en na controle van onze fraudebestrijdingsafdeling. Pas na deze noodzakelijke controles wordt uw bestelling binnen 1 tot 2 werkdagen verzendklaar gemaakt.

Waarom staat mijn betaling niet op mijn creditcardafschrift?

Wanneer u een betaling doet, wordt uw creditcard niet direct belast. De verificatiefase kan twee uur tot twee dagen duren. Als uw betaling binnen twee werkdagen na het plaatsen van uw bestelling nog steeds niet verschijnt, neem dan contact met ons op zodat we uw situatie kunnen onderzoeken.

Kan ik een ander factuuradres hebben dan mijn afleveradres?

Ja, zolang de namen op uw creditcard en op het afleveradres identiek zijn. Maar als de betalingsgateway ons om verificatie van uw bestelling vraagt, houd er dan rekening mee dat aanvullende verificatie vereist is.

Als het land van facturering verschilt van het land van levering, moet u een andere alternatieve betaalmethode gebruiken.

Welke soorten kortingen en promoties biedt u aan?

Momenteel bieden wij de volgende kortingen aan:

Voor elke betaling via overschrijving, overschrijving of Bitcoin:

  • 5% korting bij bestellingen onder € 750
  • 10% korting voor bestellingen boven €750

Voor elke bestelling van een bestaande klant:

  • 5% korting
  • 10% korting op bestellingen boven € 750 (alle betaalmethoden)

We bieden ook verschillende soorten verkopen en promoties, afhankelijk van de seizoenen, evenals vele kortingen op onze steroïden.