Individueel trainingsprogramma voor gewichtsverlies

individueel trainingsprogramma voor gewichtsverlies , en zo ja, welke voordelen het u kan bieden.

Uiteraard overtreft elke oplossing qua efficiëntie altijd de universele opties die oorspronkelijk voor een groot publiek zijn gecreëerd. Dit is volledig van toepassing op individueel ontworpen trainingsprogramma’s.

Met een individuele benadering zal de specialist die betrokken zal zijn bij de voorbereiding van het programma proberen om al uw kenmerken, lichaamstype, metabolisme, fitnessniveau grondig te bestuderen, uw doelen en verwachtingen van training en , rekening houdend met al deze subtiliteiten, kiest u de meest geschikte optie voor uw training.

Hoe krijg ik een individueel programma?

Het moet duidelijk zijn dat een onvoorbereid persoon niet in staat zal zijn om een ​​individueel trainingsprogramma te bedenken om voor zichzelf af te vallen. Hiervoor heb je in ieder geval een deskundige trainer nodig.

Over het algemeen kun je zo’n trainer op drie manieren vinden: via vrienden, in fitnessclubs of op internet (bijvoorbeeld hier).

Vraag om te beginnen aan je vrienden of ze een vertrouwde trainer in gedachten hebben. Misschien heeft een van hen al een van deze specialisten gevraagd om een ​​individueel programma te ontwikkelen.

Een klein geheimpje: als je een trainer zoekt in een fitnessclub, dan hoef je dat niet te doen in de duurste clubs. Hoogstwaarschijnlijk zal het professionalisme van de instructeurs in clubs in de economy class niet lager zijn dan in instellingen in de premiumklasse. Hier kunt u veel op besparen.

 

Vergeet tegelijkertijd niet dat het gunstig is voor een medewerker van het fitnesscentrum om constant naar hem toe te gaan. Omdat het afhangt van uw verdiensten. In dit opzicht kan hij een dergelijk programma aanbevelen dat perfect is om een ​​normale spierspanning te behouden, maar u niet in staat zult stellen om snel af te vallen.

In dit opzicht is het voordeliger om contact op te nemen met dergelijke specialisten die geen materieel belang hebben bij uw reguliere opleiding en werken voor hun reputatie. Ze willen zelf dat je het gewenste resultaat in hun programma krijgt.

Persoonlijke training voor gewichtsverlies

Gepersonaliseerde trainingen voor gewichtsverlies zijn ideaal voor mensen die hun tijd op prijs stellen en onder begeleiding van een ervaren mentor een snel resultaat willen behalen. En wie is bereid om voor dit plezier te betalen, aangezien persoonlijke lessen met een trainer u aanzienlijk zullen kosten in vergelijking met onafhankelijke training op een voorbereid programma.

Maar dat betekent niet dat persoonlijke training niet logisch is, aangezien de coach u zal helpen de juiste techniek in te voeren om de oefeningen uit te voeren en ervoor te zorgen dat u tijdens het trainen geen fouten maakt.

Als u geld wilt besparen, kunt u zich voor een korte tijd aanmelden voor persoonlijke training en als u denkt dat u de technische subtiliteiten onder de knie heeft, kunt u zelfstandig verder trainen, zonder trainer.

Bij personal training is er nog een onbetwistbaar voordeel. Als je alleen studeert, kun je lui zijn en lessen overslaan. Als je met een coach werkt, heb je een persoonlijke verantwoordelijkheid voor hem en zal het niet handiger zijn om niet naar een training te komen als je het met hem eens bent.Wat is winstgevender?

Vergelijk verschillende opties en bereken hun kosten.