Steroïden om de spiermassa te vergroten: een lijst met medicijnen

Een spier gebouw steroïden kan de resultaten van uw bodybuilding aanzienlijk verbeteren. zij ’s is geen geheim (en voor sommige mensen wel ’s is hetzelfde geheim) dat je door natuurlijk te oefenen hebt gewonnen ’ze zien eruit als atleten in glossy magazines, zelfs met lange trainingen, de juiste programma ‘s en voeding. Laten we het hebben over welke boerderij het beste is voor massawinst.
Massa steroïden
Boek nu dat we in dit artikel de apotheek beschouwen om massa te winnen. Omdat er ook een apotheek is voor vetverbranding. ons ’Ik zal er een andere keer over praten.
Steroïden zijn hormonaal en niet -hormonaal.
De hormonale boerderij bevat voornamelijk androgene -anabole steroïden (synthetisch testosteron en zijn analogen), evenals insuline en groeihormoon. Daarnaast kunnen hier insuline -achtige IGF -groeifactoren (veel van hen) en peptiden (GRPH) worden toegeschreven.
Niet -hormonale farmaceutische producten voor het verkrijgen van spiermassa omvatten een grote verscheidenheid aan medicijnen, zoals kaliumorotaat, carnitinechloride, riboxine, lieveronaat, glutaminezuur, enz. Over het algemeen kunnen zelfs eenvoudige vitamines een positief effect hebben op gewichtstoename (maar ze overdrijven het niet en volgen de doseringen die in de instructies worden aanbevolen).

Kenmerken van hormonale farmacologie

Het moet duidelijk zijn dat de significante en tastbare resultaten precies worden gegeven door hormonale farmacologie. Daarop kunnen atleten in één maand 10 kg spiermassa winnen. Zij is het die door alle concurrerende professionele bodybuilders wordt gebruikt. Zij is het die het mogelijk maakt om onnatuurlijk grote spiervolumes te bereiken.

Neem hun boerderij van hen af ​​- en er blijft niets van hen over. Kijk naar elke bodybuilder die zijn carrière heeft voltooid en je zult zien dat ze bijna worden weggeblazen tot de toestand van een normaal persoon. Steroïden voegen niet alleen een klein percentage toe aan hun natuurlijke resultaten. Creëer dit resultaat volledig (80-90%). Daarnaast heeft de apotheek slechts een tijdelijk (opgeblazen) effect.

Veel niet-ingewijden denken dat deze resultaten eenvoudig tot stand zijn gekomen door een speciale of zeer frequente en intensieve training. Maar dat is het niet. Het draait allemaal om de boerderij.

Zelfs als deze zelfde atleten het niet graag vermelden (en soms verboden zijn volgens de voorwaarden van hun contracten). Dit zal de betekenis van hun resultaten verminderen. Mensen worden geïnspireerd door hun resultaten, ze rennen de kamer binnen, in de hoop hetzelfde te worden en … Teleurgesteld, zonder iets te ontvangen.

Natuurlijk pompen is moeilijk. Dit vereist jaren van training en het resultaat zal nog steeds onvergelijkbaar lager zijn dan op de boerderij. Pompen op de boerderij kan relatief snel en eenvoudig zijn.

Steroïde medicijnen zijn bij wet verboden en wettelijk gelijkgesteld met medicijnen (hoewel dit niet altijd het geval was – in sommige landen zijn ze toegestaan ​​en in de Sovjettijd konden ze zonder recept in de apotheek worden gekocht). Voor hun instandhouding, gebruik en distributie kunnen zij strafrechtelijke aansprakelijkheid inhouden tot een echte gevangenisstraf. In de praktijk zijn dergelijke gevallen echter vrij zeldzaam. Iedereen weet dat atleten steroïden gebruiken en meestal zet niemand ze hiervoor in de gevangenis.

Bij het gebruik van hormonale geneesmiddelen is het noodzakelijk om het heel goed te begrijpen, de doseringen, de doseringsschema’s in acht te nemen, het is essentieel om PCT (postcyclustherapie) uit te voeren. Ongeletterd gebruik kan leiden tot ongewenste bijwerkingen (verminderd libido, gynaecomastie, etc.)

Ongekwalificeerd gebruik van hormonale farmacologie is onaanvaardbaar.

Insuline kan in elke apotheek worden gekocht. Groeihormoon wordt ook vrij verkocht, maar het kost veel geld.

Beginners combineren in de regel 1-2 medicijnen (meestal steroïden). Professionals gebruiken complexere combinaties en hogere doseringen. In de regel hebben we het over een groep van 3-4 steroïde medicijnen, insuline en groeihormoon tegelijk (plus een paar aanvullingen op kleine dingen).

Kenmerken van de niet-hormonale farma

Niet-hormonale farmacologie heeft een onevenredig klein effect. Eerlijk gezegd heb je hoogstwaarschijnlijk gewoon gewonnen’merk geen enkel effect, wat je ook zegt. Het geeft alleen een zeer, zeer zwakke toename van de resultaten, maar af en toe voor profylaxe kan het geen kwaad om een ​​kuur van het ene of het andere medicijn te volgen (voor een algemeen versterkend effect).

Vrijwel alle niet-hormonale apotheken zijn wettelijk toegestaan ​​en zijn in de handel verkrijgbaar in de apotheek.

Lijst van hormonale farmacologie voor massale rekrutering

Deze lijst is mogelijk niet compleet, maar de belangrijkste medicijnen zijn:

Een groeihormoon

Een effectief maar duur medicijn. Gewone mensen kunnen het zich in de regel niet veroorloven. Het wordt in de regel door professionals gebruikt. Het is niet van toepassing op steroïden. Het vereist geen therapie na de cursus. Bij hoge doseringen is de combinatie met insuline vereist.

Buiten bodybuilding wordt het gebruikt om het lichaam te verjongen en te verbeteren (en het helpt echt). In staat om weefselregeneratie te verbeteren. Bij hoge doseringen leidt dit tot een vergroting van de inwendige organen. Om deze reden hebben de beste moderne bodybuilders zulke verschrikkelijk grote buiken.

Groeihormoon is goed, zowel wat betreft massawinst als wat betreft vetverbranding.

insuline

Apotheek niet-steroïde hormonaal medicijn. Therapie na de cursus is niet vereist. Het werkingsprincipe is insuline “pulls” voedingsstoffen door het hele lichaam. Hierdoor kan de bodybuilder meer eten en meer voedingsstoffen aan de spieren geven, wat hun groei positief beïnvloedt.

Insuline leidt tot het verschijnen van overtollig lichaamsvet en wordt daarom gebruikt in de fase van toename van de totale massa. Bij het werken op het land past het niet.

Een overdosis insuline is dodelijk en kan tot hypoglykemische coma leiden.

Vervolgens zullen we het hebben over steroïden.

 

steroïden

Steroïden zijn, zoals we al hebben gezegd, synthetisch testosteron (mannelijk geslachtshormoon) of analogen (met lichte moleculaire veranderingen).

We vermelden de belangrijkste namen van de steroïden:

Methandrostenolone (methandienone, Danabol, “methaan”)

Methaan is steroïde nummer één. In de regel beginnen ze ermee te klinken. Het is opgenomen in bijna alle cursussen voor massaverzameling.

Volgens verschillende chemische nomenclaturen kan het zowel methandrostenolon als methandienon worden genoemd. Beide namen zijn correct. Bovendien noemen mensen het vaak “methaan”en sommige mensen denken zelfs dat het op de een of andere manier verband houdt met methaangas (gecomprimeerd gas). Dit is helemaal verkeerd.

Methaan is een vrij krachtige anabole androgene steroïde, hoewel sommigen het ten onrechte als een zwakke steroïde beschouwen, omdat het vaak begint met een chemische stof. Sommige mensen beweren zelfs dat PCT na een solo-methaancursus niet vereist is. Dit klopt niet! PCT moet worden uitgevoerd na elke steroïde cyclus, ook na methaan.

Methaan is een oraal medicijn en is verkrijgbaar in tabletten. De tabletvorm verslechtert de verteerbaarheid van het medicijn (in vergelijking met de injectie), is giftiger voor de lever, maar is tegelijkertijd handig in gebruik (het is niet nodig om iets te steken).

testosteron

Injectie-medicijn. Heel effectief. Het is verkrijgbaar in verschillende versies (esters), zoals testosteronpropionaat (snelwerkend), enanthaat (langdurig werkend), undecanoaat, enz.

Met propionaat kunt u tegelijkertijd aankomen en vet verbranden, zelfs als wordt aangenomen dat mensen die vatbaar zijn voor overgewicht juist overgewicht lijken te hebben.

Testosteron is ook de basis voor veel cursussen om massa te winnen.

Er zijn ook mengsels van verschillende testosteronesters (lang, gemiddeld en kort), zoals Sustanon en Omnadren.

Nandrolon Decanoate (Deca, Decadurabolin, Retabolil)

Injectie-medicijn. De chemische naam is nandrolon-decanoaat. Mensen – “dek.” Handelsnamen – Decadurabolin, Retabolil.

Een sterke steroïde wordt aan veel cursussen voor massaversterking toegevoegd, maar het heeft zijn specifieke kenmerken. In tegenstelling tot de meeste andere steroïden, aromatiseert het niet, dat wil zeggen dat het niet in hoge doseringen in oestrogeen wordt omgezet. Deca heeft progestageenactiviteit, d.w.z. het leidt tot een verhoging van de niveaus van progesteron en prolactine. Daarom is het noodzakelijk om bijwerkingen met andere medicijnen te onderdrukken. Bij het gebruik van conventionele steroïden worden de bijwerkingen geëlimineerd, meestal met tamoxifen of clomide. In het geval van de tros zijn andere medicijnen nodig, bijvoorbeeld Dostinex.

Boldenone (Equipoise)

Injectie-medicijn. Aanvankelijk gebruikt in de diergeneeskunde, daarna gemigreerd naar bodybuilding.

Primobolan (Methenolone)

Er is een injecteerbare en orale vorm. Het is een afgeleide van dihydrotestosteron.

Stanozolol (Winstrol, Strombafort)

Er is een injecteerbare en orale vorm (Winstrol – injectie). Het geeft vooral verlichting en kracht, dus het wordt zelden gebruikt in massatypeprogramma’s. Goed om te drogen. Het kan echter nog steeds wat massa geven. Droog de gewrichten, vooral de orale vorm. Om deze reden wordt aanbevolen om het bijvoorbeeld te combineren met testosteron.

Oxandrolon (Anavar)

Injectievorm. Een vrij milde steroïde, die vaak wordt aanbevolen door vrouwelijke bodybuilders.

Oxymetalon

Sterke orale steroïde. Het heeft progestageenactiviteit (zoals nadrolon).

trenbolon

Sterke professionele steroïde. Het heeft ook progestageenactiviteit.

Turinabol

Orale steroïden. Qua eigenschappen lijkt het op methaan, maar het geeft minder massa, meer verlichting en minder bijwerkingen.

peptiden

Peptiden (GHRP-2, GHRP-6) stimuleren de aanmaak van groeihormoon (groeihormoon). Relatief nieuwe en slecht onderzochte bodybuilder-medicijnen waarop u tegenstrijdige meningen en recensies kunt vinden.

Insuline-achtige groeifactoren

Er is zeer weinig informatie over deze stoffen en de principes van hun werking op internet, en onder bodybuilders worden ze ook als slecht begrepen beschouwd en zelden gebruikt.

Niet-hormonale farmacokinetiek

Onder niet-hormonale apotheken worden de volgende medicijnen vaak gebruikt om aan te komen

Carnitinechloride

Het wordt gebruikt om dystrofie bij kinderen te behandelen en wordt ook beschouwd als een anabool medicijn voor bodybuilders. Verkrijgbaar in ampullen.

Kalium orotaat

Versterk de hartspier. Het wordt van tijd tot tijd aanbevolen om het lichaam te voorkomen en te versterken. Het heeft ook een anabole werking.

Riboxin

Het verbetert het anabolisme, verbetert de zuurstofverzadiging in weefsels, verhoogt de lichaamsenergie. Verbeter het uithoudingsvermogen. De werkzame stof is inosine.

Glutaminezuur

Over glutaminezuur gesproken, we hebben een volledig apart artikel. U kunt er vertrouwd mee raken.

Mildronate

Mildronate is qua eigenschappen vergelijkbaar met riboxine (maar kost meer).

Daarom hebben we de vraag onderzocht welk type steroïde bestaat om de spiermassa te vergroten. Als je nog vragen hebt of je mening hebt over dit probleem, schrijf dan in de comments!